Menukort fra 1/11-2024
Tirsdag-Lørdag 12.00-20.00
(Køkkenet har lukket fra 15.00-17.00, sidste bestilling 20.30)
Frokost
Bacon cheese burger 175,-
Hakket okse – comte – bacon – drueagurker
Serveres med pommes og valgfri dip
Salat med varmrøget laks 175,-
Salat med fed laks, nødder, vinagrette, urter og agurk
Serveres med ristet brød
Fritter 45 ,-
Fritter med urtesalt
Dips 15 ,-
Mayo, chili mayo, ketchup, trøffelmayo, vegan mayo
Smørrebrød – 75,- / 3 stk 195,-
Roastbeef
Remoulade – stegte løg – peberrod
Rødspættefilet
Remoulade – dild – citron
Rejemad
Håndpillede rejer – mayo – citron
Røget laks
Varmrøget laks – agurk – rygeost – nødder
Burrata
Tomater – olivenolie – basilikum
Æggemad
Rejer – mayo – knæhøj karse
Anderilette
Plukket and – cornichoner – trøffelmayo
———————
Desserter
Pandekage 75,-
Serveres med is og rabarber
Creme Brulee 75,-
Serveres med syltede bær
Ostetallerken 100,-
Serveres med behørig garniture
——————————
Aften
Forretter
Burrata 85,-
Tomater – olivenolie – basilikum
Carpaccio af kalv 95,-
Mizuna – nødder – pesto
Anderilette 105,-
Serveres med stegt brød, cornichoner og surt
Hovedretter
Coq au Vin 225,-
Gryderet med confiteret kylling, bacon og grøntsager.
Serveres med kartoffelmos og en lille salat
Peberbeuf 200 g 225,-
Skåret af fileten. Serveres med pommes frites, stegt broccolini og mild pebersauce
Bacon cheese burger 175,-
Hakket okse – comte – bacon – drueagurker
Serveres med pommes og valgfri dip
Salat med varmrøget laks 175,-
Salat med fed laks, nødder, rygeost, urter og agurk
Serveres med ristet brød
Desserter
Pandekage 75,-
Serveres med is og rabarber
Creme Brulee 75,-
Serveres med syltede bær
Ostetallerken 100,-
Serveres med behørig garniture
——————————-
3 retter 325,-
Vælg 1 forret, 1 hovedret og 1 dessert
—————————————–
Menukort fra 1/1-2025
Tirsdag-Lørdag 12.00-20.00
(Køkkenet har lukket fra 15.00-17.00, sidste bestilling 20.30)
Frokost
Bacon cheese burger 175,-
Hakket okse – comte – bacon – drueagurker
Serveres med pommes og valgfri dip
Salat med confiteret and 175,-
Salat med confiteret and, grønkål, æbler, nødder og trøffelmayo
Serveres med ristet brød
Fritter 45 ,-
Fritter med urtesalt
Dips 15 ,-
Mayo, chili mayo, ketchup, trøffelmayo, vegan mayo
Smørrebrød – 75,- / 3 stk 195,-
Roastbeef
Remoulade – stegte løg – peberrod
Rødspættefilet
Remoulade – dild – citron
Rejemad
Håndpillede rejer – mayo – citron
Røget laks
Varmrøget laks – agurk – rygeost – nødder
Tomat
Tomater – olivenolie – basilikum – mozzarella
Æggemad
Rejer – mayo – knæhøj karse
Anderilette
Plukket and – cornichoner – trøffelmayo
———————
Desserter
Pandekage 75,-
Serveres med is og syltetøj
Gateau Marcel 75,-
Serveres med skovbær og hvid chokolade
Ostetallerken 100,-
Serveres med behørig garniture
——————————
Aften
Forretter
Tomat salat 85,-
Tomater – olivenolie – basilikum – mozzarella
Røget laks 105,-
Varmrøget laks – agurk – rygeost – nødder
Caesar salad 105,-
Confiteret kylling, hjertesalat, dressing og ost
Serveres med stegt brød
Hovedretter
Osso Buco 225,-
Gryderet med kalveskank, vin, citron og grøntsager.
Serveres med kartoffelmos og en lille salat
Steak 200 g 225,-
Skåret af fileten. Serveres med pommes duchesse, selleripure og sauce bordelaise
Bacon cheese burger 175,-
Hakket okse – comte – bacon – drueagurker
Serveres med pommes og valgfri dip
Salat med confiteret and 175,-
Salat med confiteret and, grønkål, æbler, nødder og trøffelmayo
Serveres med ristet brød
Desserter
Pandekage 75,-
Serveres med is og syltetøj
Gateau Marcel 75,-
Serveres med skovbær og hvid chokolade
Ostetallerken 100,-
Serveres med behørig garniture
——————————-
3 retter 325,-
Vælg 1 forret, 1 hovedret og 1 dessert
—————————————–
Menukort fra 1/3-2025
Tirsdag-Lørdag 12.00-20.00
(Køkkenet har lukket fra 15.00-17.00, sidste bestilling 20.30)
Frokost
Bacon cheese burger 175,-
Hakket okse – comte – bacon – drueagurker
Serveres med pommes og valgfri dip
Salat med lufttørret skinke 175,-
Salat med lufttørret skinke, pesto, oliven, tortellini, mozzarella og rucola
Serveres med ristet brød
Fritter 45 ,-
Fritter med urtesalt
Dips 15 ,-
Mayo, chili mayo, ketchup, trøffelmayo, vegan mayo
Smørrebrød – 75,- / 3 stk 195,-
Roastbeef
Remoulade – stegte løg – peberrod
Rødspættefilet
Remoulade – dild – citron
Rejemad
Håndpillede rejer – mayo – citron
Røget laks
Varmrøget laks – agurk – rygeost – nødder
Lufttørret skinke
Tomater – olivenolie – basilikum – mozzarella
Æggemad
Rejer – mayo – knæhøj karse
Anderilette
Plukket and – cornichoner – trøffelmayo
———————
Desserter
Creme brulee 75,-
Serveres med syltede kirsebær
Chokolade mousse 75,-
Serveres med appelsin og krokant
Ostetallerken 100,-
Serveres med behørig garniture
——————————
Aften
Forretter
Fransk løgsuppe 85,-
Serveres med ostebrød
Carpaccio af kalv 95,-
Mizuna – nødder – pesto
Anderilette 105,-
Serveres med stegt brød, cornichoner og surt
Hovedretter
Coq au Vin 225,-
Gryderet med confiteret kylling, bacon og grøntsager.
Serveres med kartoffelmos og en lille salat
Peberbeuf 200 g 225,-
Skåret af fileten. Serveres med pommes frites, stegt broccolini og mild pebersauce
Bacon cheese burger 175,-
Hakket okse – comte – bacon – drueagurker
Serveres med pommes og valgfri dip
Salat med lufttørret skinke 175,-
Salat med lufttørret skinke, pesto, oliven, tortellini, mozzarella og rucola
Serveres med ristet brød
Desserter
Creme brulee 75,-
Serveres med syltede kirsebær
Chokolade mousse 75,-
Serveres med appelsin og krokant
Ostetallerken 100,-
Serveres med behørig garniture
——————————-
3 retter 325,-
Vælg 1 forret, 1 hovedret og 1 dessert
—————————————–
Menukort fra 1/5-2025
Tirsdag-Lørdag 12.00-20.00
(Køkkenet har lukket fra 15.00-17.00, sidste bestilling 20.30)
Frokost
Bacon cheese burger 175,-
Hakket okse – comte – bacon – drueagurker
Serveres med pommes og valgfri dip
Caesar salad 175,-
Confiteret kylling, hjertesalat, dressing og ost
Serveres med stegt brød
Fritter 45 ,-
Fritter med urtesalt
Dips 15 ,-
Mayo, chili mayo, ketchup, trøffelmayo, vegan mayo
Smørrebrød – 75,- / 3 stk 195,-
Roastbeef
Remoulade – stegte løg – peberrod
Rødspættefilet
Remoulade – dild – citron
Rejemad
Håndpillede rejer – mayo – citron
Røget laks
Varmrøget laks – agurk – rygeost – nødder
Burrata
Tomater – olivenolie – basilikum
Æggemad
Rejer – mayo – knæhøj karse
Hvide asparges
Hvide asparges – rejer – trøffelmayo – sommergrønt
———————
Desserter
Panna Cotta 75,-
Serveres med syltede sommerbær og hvid chokolade
Jordbær tærte 75,-
Serveres med fløde og jordbær coulis
Ostetallerken 100,-
Serveres med behørig garniture
——————————
Aften
Forretter
Burrata 85,-
Tomater – olivenolie – basilikum
Røget laks 105,-
Varmrøget laks – agurk – rygeost – nødder
Hvide asparges 105,-
Hvide asparges – rejer – trøffelmayo – sommergrønt
Hovedretter
Kalvefrikassé 225,-
Gryderet med braiseret kalv, bacon, persille og sommerens grøntsager.
Serveres med kartoffelmos og en lille salat
Steak bearnaise 200 g 225,-
Skåret af fileten. Serveres med pommes frites, stegt broccolini og kold bearnaise creme
Bacon cheese burger 175,-
Hakket okse – comte – bacon – drueagurker
Serveres med pommes og valgfri dip
Caesar salad 175,-
Confiteret kylling, hjertesalat, dressing og ost
Serveres med stegt brød
Desserter
Panna Cotta 75,-
Serveres med syltede sommerbær og hvid chokolade
Jordbær tærte 75,-
Serveres med fløde og jordbær coulis
Ostetallerken 100,-
Serveres med behørig garniture
——————————-
3 retter 325,-
Vælg 1 forret, 1 hovedret og 1 dessert