Menukort kommende

Efterårs menu 1/8-30/9

(Åben Tirsdag-Lørdag 17-22 / Seneste ankomst 20.30)

—–

Klassisk menu

3 retter 215 ,-

3 retter OG 3 glas vin/saft 375,- 

Forret

Kastanje – glas kål – jordskok – mandel

Brød og Dip

Hovedret

Farseret vagtel – majs – svampe – polenta – kylling jus

Dessert

Pære – nougat – flødeskum – mille feulle

—–

Klassisk menu fuld aften

Snacks, bobler, 4 retter OG 4 glas vin/saft, kaffe og petit four 595,- 

Snacks og bobler

2 snacks efter kokkens humør og et glas Cava 

Forret

 Kastanje – glas kål – jordskok – mandel

Brød og Dip

Mellemret

 Aranchini – løg – parmesan

Hovedret

Farseret vagtel – majs – svampe – polenta – kylling jus

Dessert

Pære – nougat – flødeskum – mille feulle

Kaffe og Petit Four 

—–

Grøn menu 

3 retter 170 ,-

3 retter OG 3 glas vin/saft 310 ,- 

Forret

Kastanje – glas kål – jordskok – mandel

Brød og Dip

Hovedret

Friteret østershatte – majs – svampe – polenta 

Dessert

Pære – nougat – flødeskum – mille feulle

—–

En grøn aften fuld menu

Snacks, bobler, 4 retter OG 4 glas vin/saft, kaffe og petit four 555 ,- 

Snacks og bobler

2 snacks efter kokkens humør og et glas Cava

Forret

Kastanje – glas kål – jordskok – mandel

Brød og Dip

Mellemret

Aranchini – løg – parmesan

Hovedret

Friteret østershatte – majs – svampe – polenta 

Dessert

Pære – nougat – flødeskum – mille feulle

Kaffe og Petit Four

—–

Tilkøb 

2 snacks efter kokkens humør og et glas Cava 100 ,-

Broccolini – nduja – fermenteret chili – ricotta 75,-

Aranchini – løg – parmesan 75,-

Kvark – syltet rabarber – røget mandler – endive 75,-

Kaffe og Petit Four 60,-

 

Scroll to Top