Menukort kommende

Forårs menu 1/4-7/6

(Åben Tirsdag-Lørdag 17-22 / Seneste ankomst 20.30)

—–

Klassisk menu

3 retter 215 ,-

3 retter OG 3 glas vin/saft 350,- 

 

Forret

Asparges – ramsløg – hollandaise

Brød og Dip

 

Hovedret

Farseret kylling – soya/brunet smør– grønkål – sauce på græskarkerner – kartoffel gratin 

 

Dessert

Rabarber – mascarpone – marengs

—–

Klassisk menu fuld aften

Snacks, bobler, 4 retter OG 4 glas vin/saft, kaffe og petit four 595,- 

 

Snacks og bobler

2 snacks efter kokkens humør og et glas Cava 

 

Forret

Asparges – ramsløg – hollandaise

Brød og Dip

 

Mellemret

Vol au vent – stuvede svampe – løg – boghvede

 

Hovedret

Farseret kylling – soya/brunet smør– stegt kål –sauce på græskarkerner – kartoffel gratin 

 

Dessert

Rabarber – mascarpone – marengs

 

Kaffe og Petit Four 

—–

Grøn menu 

 

3 retter 145 ,-

3 retter OG 3 glas vin/saft 280 ,- 

 

Forret

Asparges – ramsløg – hollandaise

Brød og Dip

 

Hovedret

Stegt spidskål – soya/brunet smør– grønkål – sauce på græskarkerner – kartoffel gratin 

 

Dessert

Rabarber – mascarpone – marengs

—–

En grøn aften fuld menu

 

Snacks, bobler, 4 retter OG 4 glas vin/saft, kaffe og petit four 525 ,- 

 

Snacks og bobler

2 snacks efter kokkens humør og et glas Cava

 

Forret

Asparges – ramsløg – hollandaise

Brød og Dip

 

Mellemret

Vol au vent – stuvede svampe – løg – boghvede

 

Hovedret

Stegt spidskål – soya/brunet smør– grønkål – sauce på græskarkerner –  kartoffel gratin 

 

Dessert

Rabarber – mascarpone – marengs

 

Kaffe og Petit Four

—–

Tilkøb 

2 snacks efter kokkens humør og et glas Cava 100 ,-

Oksetatar med grøn peber, mayo, quinoa og radicchio 75,-

Rødbede med blåskimmel, honning og valnødder 50,-

3 oste – knækbrød – kompot 100 ,-

Kaffe og Petit Four 60,-

 

Scroll to Top