Efterårs menu 1/8-30/9
(Åben Tirsdag-Lørdag 17-22 / Seneste ankomst 20.30)
—–
Klassisk menu
3 retter 215 ,-
3 retter OG 3 glas vin/saft 375,-
Forret
Kastanje – glas kål – jordskok – mandel
Brød og Dip
Hovedret
Farseret vagtel – majs – svampe – polenta – kylling jus
Dessert
Pære – nougat – flødeskum – mille feulle
—–
Klassisk menu fuld aften
Snacks, bobler, 4 retter OG 4 glas vin/saft, kaffe og petit four 595,-
Snacks og bobler
2 snacks efter kokkens humør og et glas Cava
Forret
Kastanje – glas kål – jordskok – mandel
Brød og Dip
Mellemret
Aranchini – løg – parmesan
Hovedret
Farseret vagtel – majs – svampe – polenta – kylling jus
Dessert
Pære – nougat – flødeskum – mille feulle
Kaffe og Petit Four
—–
Grøn menu
3 retter 170 ,-
3 retter OG 3 glas vin/saft 310 ,-
Forret
Kastanje – glas kål – jordskok – mandel
Brød og Dip
Hovedret
Friteret østershatte – majs – svampe – polenta
Dessert
Pære – nougat – flødeskum – mille feulle
—–
En grøn aften fuld menu
Snacks, bobler, 4 retter OG 4 glas vin/saft, kaffe og petit four 555 ,-
Snacks og bobler
2 snacks efter kokkens humør og et glas Cava
Forret
Kastanje – glas kål – jordskok – mandel
Brød og Dip
Mellemret
Aranchini – løg – parmesan
Hovedret
Friteret østershatte – majs – svampe – polenta
Dessert
Pære – nougat – flødeskum – mille feulle
Kaffe og Petit Four
—–
Tilkøb
2 snacks efter kokkens humør og et glas Cava 100 ,-
Broccolini – nduja – fermenteret chili – ricotta 75,-
Aranchini – løg – parmesan 75,-
Kvark – syltet rabarber – røget mandler – endive 75,-
Kaffe og Petit Four 60,-