Forårs menu 1/4-7/6
(Åben Tirsdag-Lørdag 17-22 / Seneste ankomst 20.30)
—–
Klassisk menu
3 retter 215 ,-
3 retter OG 3 glas vin/saft 350,-
Forret
Asparges – ramsløg – hollandaise
Brød og Dip
Hovedret
Farseret kylling – soya/brunet smør– grønkål – sauce på græskarkerner – kartoffel gratin
Dessert
Rabarber – mascarpone – marengs
—–
Klassisk menu fuld aften
Snacks, bobler, 4 retter OG 4 glas vin/saft, kaffe og petit four 595,-
Snacks og bobler
2 snacks efter kokkens humør og et glas Cava
Forret
Asparges – ramsløg – hollandaise
Brød og Dip
Mellemret
Vol au vent – stuvede svampe – løg – boghvede
Hovedret
Farseret kylling – soya/brunet smør– stegt kål –sauce på græskarkerner – kartoffel gratin
Dessert
Rabarber – mascarpone – marengs
Kaffe og Petit Four
—–
Grøn menu
3 retter 145 ,-
3 retter OG 3 glas vin/saft 280 ,-
Forret
Asparges – ramsløg – hollandaise
Brød og Dip
Hovedret
Stegt spidskål – soya/brunet smør– grønkål – sauce på græskarkerner – kartoffel gratin
Dessert
Rabarber – mascarpone – marengs
—–
En grøn aften fuld menu
Snacks, bobler, 4 retter OG 4 glas vin/saft, kaffe og petit four 525 ,-
Snacks og bobler
2 snacks efter kokkens humør og et glas Cava
Forret
Asparges – ramsløg – hollandaise
Brød og Dip
Mellemret
Vol au vent – stuvede svampe – løg – boghvede
Hovedret
Stegt spidskål – soya/brunet smør– grønkål – sauce på græskarkerner – kartoffel gratin
Dessert
Rabarber – mascarpone – marengs
Kaffe og Petit Four
—–
Tilkøb
2 snacks efter kokkens humør og et glas Cava 100 ,-
Oksetatar med grøn peber, mayo, quinoa og radicchio 75,-
Rødbede med blåskimmel, honning og valnødder 50,-
3 oste – knækbrød – kompot 100 ,-
Kaffe og Petit Four 60,-