Menukort kommende

Sommer menu 1/6-31/7

(Åben Tirsdag-Lørdag 17-22 / Seneste ankomst 20.30)

—–

Klassisk menu

3 retter 215 ,-

3 retter OG 3 glas vin/saft 350,- 

Forret

Fetamousse – sommergrønt – olivenolie 

Brød og Dip

Hovedret

Kalvefrikasse – persille – danske kartofler

Dessert

Jordbær – balsamico – cremefraiche 

—–

Klassisk menu fuld aften

Snacks, bobler, 4 retter OG 4 glas vin/saft, kaffe og petit four 595,- 

Snacks og bobler

2 snacks efter kokkens humør og et glas Cava 

Forret

Fetamousse – sommergrønt – olivenolie 

Brød og Dip

Mellemret

 Confiteret porrer – glaskål – agurk – kærnemælk

Hovedret

Kalvefrikasse – persille – danske kartofler

Dessert

Jordbær – balsamico – cremefraiche 

Kaffe og Petit Four 

—–

Grøn menu 

3 retter 145 ,-

3 retter OG 3 glas vin/saft 280 ,- 

Forret

Fetamousse – sommergrønt – olivenolie 

Brød og Dip

Hovedret

Grøntsagsfrikasse – persille – danske kartofler

Dessert

Jordbær – balsamico – cremefraiche

—–

En grøn aften fuld menu

Snacks, bobler, 4 retter OG 4 glas vin/saft, kaffe og petit four 525 ,- 

Snacks og bobler

2 snacks efter kokkens humør og et glas Cava

Forret

Fetamousse – sommergrønt – olivenolie 

Brød og Dip

Mellemret

Confiteret porrer – glaskål – agurk – kærnemælk

Hovedret

Kalvefrikasse – persille – danske kartofler

Dessert

Jordbær – balsamico – cremefraiche

Kaffe og Petit Four

—–

Tilkøb 

2 snacks efter kokkens humør og et glas Cava 100 ,-

Broccolini – nduja – fermenteret chili – ricotta 75,-

Confiteret porrer – glaskål – agurk – kærnemælk 75,-

Kvark – syltet rabarber – røget mandler – endive 75,-

3 oste – knækbrød – kompot 100 ,-

Kaffe og Petit Four 60,-

 

Scroll to Top